skip to Main Content
Vi Gör Det Svåra Enkelt

Vi gör det svåra enkelt

Vem är Andreas Karremo?

En byggprojektledare som bor i Bjärred tillsammans med min fru Antonia. Jag har fyra barn, tre killar (22, 15, 10 år) och en tjej på 7 år.  Uppväxt i Löddeköpinge och är utbildad byggnadsingenjör på LTH.

Varför JAA-projektledning?

Jag och mina två medgrundare Johan Anderberg och Annie Månsson arbetade alla  på ett byggkonsultföretag som så småningom blev uppköpt av ett stort företag och då kände vi att det nog var dags att starta något eget. Detta var 2017 och vi är väldigt nöjda med vårt beslut.

Vad har format ert företag?

Det handlar om att erbjuda tjänster inom byggprojektledning och att göra detta utifrån projektets behov och med en budget som går hand i hand med tidsplanen.

Dessa kärnvärden är med oss i allt vi gör. Vi vill att våra kunder ska vara trygga med oss och vårt arbete hela vägen genom projektet. Vi värdesätter en rak och öppen kommunikation. Vi kvalitetssäkrar våra projekt och arbetar professionellt och är alltid fullt engagerade i det vi gör.

Varför Lomma?

Närheten till det lokala och regionala. Jag själv bor i Bjärred och Lomma ligger strategiskt bra till. Vi hade också sen tidigare bra samarbete med ett arkitektkontor här i Lomma.

”Vi vill att våra kunder ska vara trygga med oss och vårt arbete hela vägen genom projektet.”

Vad möts man av när man anlitar JAA-projektledning? 

  • professionalism
  • kvalitet
  • transparens
  • engagemang

Detta gäller i alla lägen – smått som stort, vi ger alltid 100%.

Vilka är utmaningarna i företaget?

Vi har stor efterfrågan på våra tjänster och kommer på sikt behöva växa. Utmaningen är att göra det i rätt takt. Vi samarbetar med många fastighetsägare, både privata och offentliga.

Vi har dessutom ramavtal med flera kommuner;  från Laholm norrut till Trelleborg i söder, men ser såklart gärna att fler kommuner följer efter.

Har du något drömuppdrag?

Nej inte direkt, jag lever min dröm skulle jag säga. Jag uppskattar verkligen variationen i arbetet, från att vara projektledare i stora tunga byggprojekt till att besiktiga en liten bod på 40 kvm.

Vad händer just nu?

Förutom att vi har väldigt mycket att göra så har vi  blivit nominerade till Årets Nyföretagare i Lomma kommun.  Det här är något av ett kvitto på att vi gjort rätt och vi är både stolta och glada.

Vi är självklart på plats under Näringslivsminglet den 24 maj i Lomma.

Besök gärna vår hemsida och läs mer!

www.jaaprojektledning.se

NÄRODLAT FÖRETAGANDE
MARIE NILSSON

www.narodlatforetagande.se

Back To Top